Dat is toch gewoon een wilde, ongecontroleerde poging om langs die verdediger te komen zonder bal😂😂😂en dan een pingel krijgen 😏

Ответить
@gabriellejacquiet9925
@gabriellejacquiet9925 - 15.04.2024 14:06

Eerste helft deed pijn, 2e helft heb ik een vrij aardig Ajax gezien. Taylor was vrij goed, al met al zeker gezien het tegen Twente was een prima overwinning.

Ответить
@lucelebeau3024
@lucelebeau3024 - 15.04.2024 12:29

Kan iemand mij vertellen wat dat irritante tand-vasthoud-gebaar van van Wolfswinkel betekent nadat hij scoorde?

@tirlamont - 15.04.2024 10:41

Winnende goal van een man die geschorst had moeten zijn.....

@MikaYT0342 - 15.04.2024 08:59

Wie had dit kunnen geloven, Twente verliest van ajax terwijl ajax echt een matig seizoen achter de rug heeft

@17balleninjemond - 15.04.2024 08:34

Hier kan je zien hoe goed brobbey echt is net terug van blessure en neemt leiding over de vrije trap en kopt hem er perfect in

@johancruijff1769 - 15.04.2024 08:10

Van Praag oprotten the only way is up met Alex Kroes 💪.

Ответить
@RFA_The-DuDe
@RFA_The-DuDe - 15.04.2024 08:06

Het is bijna droevig om naar Ajax the kijken tegenwoordig... Wat slecht. De enige die, althans in deze wedstrijd, een voldoende haalde was Taylor.

Ответить
@mvvpro8688
@mvvpro8688 - 15.04.2024 08:06

Die eerste overtreding op Taylor zag hij ook niet, maar gelukkig werd de penalty door de VAR gespot. Deze scheids volgt alles op grote afstand en mist een hoop.

@jeroentjoonk156 - 15.04.2024 07:50

GEFELICITEERD AJAX met deze Broodnodige 2-1 overwinning op die Tukkers!!!!
in de 2e Helft een bij Vlagen Heel goed AJAX gezien en een hoog niveau met de Juiste snelheid die bal rond spelen naar elkaar zeker!
Mijn Man Off the Match was gisteren middag Kenneth Taylor zeker speelde Prima wedstrijd tegen die Tukkers met Prima assist voor die 1-1 op hoofd BROBBEY en Hoppa Goal⚽️en die 2-1 van BERGWIJN Penalty was gewoon Prima strak in de hoek ingeschoten
Lekker Man Steven BERGWIJN HELD en onze Aanvoerder van AJAX!!!!
Trek deze lijn zo door AJAX dan komt het zeker weer helemaal goed met AJAX💪💪Groet Jeroen🤍❤🤍❌❌❌AJAX mijn nummer1️⃣van🇳🇱

@m.a.a.2295 - 15.04.2024 03:11

Vergeleken met de vorige wedstrijd was er een duidelijke verandering in het spel en nu hebben we eindelijk 3 punten. Het is jammer dat het winnende doelpunt werd gescoord na een strafschop en niet uit het creëren van een situatie, maar sinds Brobby terugkeerde, ging de aanval beter. Het verloren doelpunt is opnieuw het gevolg van een gebrek aan verdediging. Ik vraag me af of dit ooit in dit team gecompenseerd en gerepareerd gaat worden? En Bergwijn als aanvoerder voldoet niet aan de verwachtingen, dat hij niet met een rode kaart uit de wedstrijd werd gestuurd is een wonder, zijn spel is beslist zeer matig

@user-ie6jr4bg1w - 15.04.2024 02:16

Haha al die lof voor Taylor terwijl nog de helft van zijn passes dramatisch waren. Man man man frenkie 2.0

@iEricof - 15.04.2024 01:45

Terechte overwinning! Die 4-3-3, lekker laten staan zo John. Sutalo, Taylor en Hato hebben echt een geweldige pot gespeeld. Lekker boys. ❌❌❌

@mateusteixeirap1681 - 15.04.2024 01:23

Three center backs and still taken head goals..

Ответить
@Only_for_the_weak
@Only_for_the_weak - 15.04.2024 01:23

4-3-3 1 op 1 druk zetten en je haalt resultaat en spelers hebben weer plezier, was daar nou echt 2+ maanden 5-4-1 voor nodig? Taylor👍

@NielsVanheeswijk-bw6lm - 15.04.2024 01:15

Lekker boys, dit nog 4 wedstrijden volhouden en wie weet is plek 5 nog mogelijk.